Projektledare mot fastighetsautomation till Karlstad

Projektledare mot fastighetsautomation till Karlstad

Har du tidigare erfarenhet av projektledning och vill fortsätta att utvecklas tillsammans med ett härligt gäng kollegor? Då är det kanske dig vi letar efter!

Dina arbetsuppgifter

Den här tjänsten passar dig som har en känsla för teamwork och gillar att driva projekt framåt. Är du en relationsbyggande person där struktur i vardagen faller sig naturligt så är det här nästa steg i din karriär.

Som projektledare hos vår kund kommer du bland annat att arbeta med och leda entreprenad- och serviceprojekt inom fastighetsautomation.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Tät kontakt med beställare under projektens gång
  • Projektering inom fastighetsautomation
  • Inköp, kalkyl och budgetansvar
  • Säkerställa att tidsplan följs
  • Hantera ÄTOR
Din profil

Nu letar vi efter dig som gillar ansvaret som kommer med en projektledarroll. Vi ser att du som person är positiv och har den där lilla extra växeln att lägga i när det behövs. Du har tidigare erfarenhet av en liknande roll, och gärna inom automation. Eftersom projekten löper omlott är det viktigt att du kan hantera detta. Du bör också vara en god personkännare då du i din roll har ansvaret att involvera medarbetarna, samt se deras styrkor och utvecklingsområden.

Skallkrav:
  • Minst två års erfarenhet som projektledare, gärna inom automation
  • Körkort B
Villkor

Ort: Karlstad
Start: Enl. överenskommelse
Lön: Enl. överenskommelse
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 mars 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett välkänt och framgångsrikt bolag där du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter. Bolaget gör alltifrån nyprojektering till fastighetsautomation samt mindre servicejobb. Mer information om bolaget ges vid en eventuell intervju.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.