Projektledare inom rör sökes till etablerat företag

Projektledare inom rör sökes till etablerat företag

Har du erfarenhet inom rörbranschen? Vill du bli en del av ett team med hög kompetens och familjär stämning? Då är detta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som projektledare hos vår samarbetskund kommer du ansvara över hela projektet från ax till limpa. Du kommer vara med i början av projektet i möten med beställare, ta in kravspecifikation, räkna på material, arbetstid och lämna offerter. Du kommer också att ansvara över bemanningen inför och under projekten och finnas till som stöd för arbetsledaren som du kommer arbeta tätt tillsammans med. Under projektets gång kommer du att delta i byggmöten, räkna på ändringstillägg, se till att hålla budgetar och göra avstämningar mot prognoser och redovisa resultat till din chef.

Din profil

Du som söker denna projektledartjänst bör ha en tidigare bakgrund inom byggbranschen, med fördel mot rör/ventilation. VI ser att du är van att arbeta i projektform och har kunskaper om att leda och driva såväl människor som projekt. Som person ser vi att du är trygg i dig själv, beslutsfattande och tycker om att arbeta i flera projekt åt gången där du hela tiden vill leverera ett bättre resultat för varje projekt.

Skallkrav:
  • Arbetslivserfarenhet inom rör (Antingen som montör/Arbetsledare eller projektledare)
  • Körkort B
  • Svenska och Engelska i tal & Skrift
Meriterande:
  • Etablerat nätverk i Karlstad
  • Egna kunder
Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Karlstad
Arbetstider: 07.00-16.00

Välkommen med din ansökan redan idag. Vi behandlar våra ansökningar löpande.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 sept 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget som vi samarbetar med är väletablerade runt om i Sverige och framförallt i Värmland där dem idag har en stor avdelning inom rör/ventilation och el.
Mer information om företaget ges vid intervjutillfället.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.