Personalansvarig till Framtiden AB i Karlstad

Personalansvarig till Framtiden AB i Karlstad

Framtiden AB är idag ett av Sveriges snabbast växande företag inom rekrytering- och bemanningsbranschen. Med ett stort engagemang, en enorm sammanhållning och inspirerande kollegor har vi kommit till det vi är idag - och resan har knappt börjat.

Vill du bli en del av ett företag i ständig utveckling där du som Personalansvarig ansvarar för hela rekryteringsprocessen? Vill du ta del av en stark organisationskultur som genomsyras av våra ledord Glädje, Enkelhet och Kör? Då är det dig vi letar efter!

Urval sker löpande och vi rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan redan idag eller tipsa oss om en vän som passar för tjänsten. Varmt välkommen till Framtiden!

Dina arbetsuppgifter

Du erbjuds en spännande och utmanande roll där du ansvarar för hela rekryteringsprocessen. I rollen som Personalansvarig ingår det att söka upp, intervjua och matcha kandidater för våra olika uppdrag samt ansvara för dina konsulter. Rollen innebär även mycket kundkontakt med fokus på försäljning och att bygga långsiktiga kundrelationer. Du har en bred roll vilket ställer höga krav på både flexibilitet och struktur.
Du arbetar i mindre team tillsammans med Framtidens Kundansvariga med syfte att hjälpa företag att rekrytera Unga Talanger. Vi är ett företag med högt i tak där du har nära relation med både kollegor och med din chef.

Din profil

Som medarbetare på Framtiden läggs största vikt på dina personliga egenskaper. Vi söker dig som självständigt kan driva rekryteringsprocessen framåt och har en stark vilja att nå nästa steg. Du har förmågan att utveckla goda kundrelationer och trivs med att arbeta i ett högt tempo med tydliga mål. Du har en vilja att utvecklas och är därmed mottaglig för feedback och trivs i en roll där du få ta eget ansvar och egna initiativ. Du är även lösningsorienterad och har ett positivt synsätt.

Känner du igen dig i våra ledord Glädje, Enkelhet och Kör är det dig vi letar efter!

Krav
  • Svenska flytande i tal och skrift
  • Körkort B
  • God datorvana
Meriterande
- Erfarenhet av att arbeta i en snabbväxande arbetsmiljö

Villkor

Start: Omgående
Omfattning: Heltid. Vikariat t.o.m. 1 maj 2019, med goda chanser till förlängning.
Placering: Örebro
Mer info
Kontaktperson Gigi Babra
Telefon 0722188509
Område Karlstad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Administration, HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Sista ansökningsdag 22 nov (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Framtiden erbjuder dig en spännande och utmanade vardag där du har möjlighet att göra karriär och tjäna pengar. Vi är ett härligt gäng som gillar att umgås tillsammans. Varje år åker vi på konvent, träningsläger och målresor, allt för att lära känna varandra och utbyta erfarenheter med varandra. Läs gärna mer om varför exempelvis Matilda har valt att börja som kundansvarig säljare på Framtiden: http://framtiden.com/sidor/om-framtiden/framtiden/intervju----mathilda-boethius-ka.html

Vill du bli en del av ett företag i ständig tillväxt med en stark organisationskultur som präglas av Glädje, Enkelhet och Kör har du hittat rätt. Trots höga ambitionsnivåer och en vilja av att göra karriär har vi en prestigelös miljö där delaktighet, lyhördhet och chansen att påverka driver oss framåt.
För mer information om Framtiden och våra olika roller: www.framtiden.com

Framtiden startades i Jönköping 2004 och har sedan start fokuserat på rekrytering och uthyrning av Unga Talanger. Vi har i dagsläget sju kontor runt om i Sverige och består av cirka 200 medarbetare där vi fortsatt strävar vidare.

Idag kan vi med flera fina utmärkelser i ryggen säga att vi är Sveriges snabbast växande företag inom bemanningsbranschen. Vi har bland annat blivit utsedda till ett av de bästa företagen i Europa (EBA 2016/17), Sveriges tredje bästa arbetsgivare i kategorin mellanstora företag (Universum 2015) samt pris för Gasellföretag (DI Gasell 2013).