Nyexaminerad Byggingenjör sökes!

Nyexaminerad Byggingenjör sökes!

Är du snart färdig med dina studier som Byggingenjör?! Vi letar efter dig!

Dina arbetsuppgifter

Som ny byggingenjör kommer du inledningsvis att jobba med enklare ritningar och beräkningar. Du kommer få tid att lära dig, med både hjälp av erfarna kollegor samt genom ditt eget driv att skapa utveckling. Du kommer bli tilldelad en fadder/mentor och även arbeta med erfarna kollegor som kommer stötta upp. Allt eftersom du känner dig tryggare i dina uppgifter kommer du få mer utmaningar och introt kommer läggas utifrån ditt intresse och kunskapsnivå.

Mer info om tjänsten fås under ev. intervju!

Din profil

Vi letar efter dig som gillar att jobba i team och ser nyttan av varandras olikheter. Du ska vilja driva din egen utveckling, vara nyfiken och ta ansvar för ditt jobb. Vi letar efter dig som är en riktig lagspelare.

Skallkrav:
  • Byggingenjörsutbildning alt likvärdig utbildning
  • Kunskap inom Revit
  • B-körkort
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Erfarenhet inom branschen
  • Kunskap i Tekla
Villkor

Start: Enlig överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstider: kontorstider 8-17
Placering: Karlstad
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund planerar och utformar framtidens samhällen och städer. De erbjuder ett brett utbud av tjänster inom arkitektur, byggkonstruktion, installation, infrastruktur, vatten & miljö, projektledning, energisystem, IT för samhällsutveckling och industri. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Kunden är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 17 miljarder SEK.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.