Nyexad byggingenjör sökes!

Nyexad byggingenjör sökes!

Är du en nyutexaminerad ingenjör inom byggteknik med ett stort intresse för beräkningar? Vill du bli en del av ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag? Vi söker nu en blivande byggnadskonstruktör för vår kunds räkning,

Dina arbetsuppgifter

Du kommer i rollen som ny byggnadskontruktör att tillhöra en grupp på trettio personer. På avdelningen i Karlstad har flertalet av medarbetarna mångårig erfarenhet och kan stödja och hjälpa dig som är ny i rollen. Till en början kommer du att arbeta med de mer erfarna kollegorna i såväl små som stora projekteringsuppdrag mot kommuner och entreprenörer. Arbetet innebär till en början att ta fram handlingar för byggande av fastigheter och anläggningar. Det är fokus på beräkningar men även projektering förekommer. Ju mer du växer i rollen desto större ansvarsområden får du i projekten.

Din profil

Vi tror att du som söker är nyutexaminerad byggingenjör, med ett stort intresse för projektering inom infrastruktur och samhällsbyggnad. Som person är du utåtriktad och tar egna initiativ med god analytisk förmåga samt är noggrann och strukturerad i ditt arbete. Du är redo att anta arbetslivet och dess utmaningar!

Krav:
  • Civilingenjörsexamen inom byggteknik
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Gillar beräkningar
  • B- körkort
Meriterande:
  • Praktisk byggerfarenhet, från exempelvis sommarjobb eller praktik
  • Väl godkända betyg i konstruktionsämnen
Villkor

Start: 20 Augusti
Lön: Enligt överrenskommelse
Tider: Mån-Fre 8-17
Ort: Karlstad

Urval sker löpande, skicka din ansökan idag!
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 juni (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. De erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus & Industri, Transport & Infrastruktur och Miljö & Energi. Företaget erbjuder allt från utredningar och analyser, mätningar och projektering till planering och ledning av projekt. Vår kund arbetar med de flesta delar av svenskt näringsliv, och är verksamma inom en rad olika branscher och sektorer.

Vår kund erbjuder en familjär arbetsplats med fokus på medarbetaren - det finns stora möjligheter att utvecklas och man har kul på jobbet!

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.