Nu söker vi snickare!

Nu söker vi snickare!

Är du en driven snickare som söker nya utmaningar? Vill du få möjligheten att arbeta på ett företag som är i en expanderande fas? Då kan du vara den vi letar efter, sök idag eller tipsa en vän!

Dina arbetsuppgifter

Som snickare i den här rollen kommer du att arbeta mot företag, främst med nybyggen och nyproduktion. Vi lägger stor vikt vid att du är självgående, driven och har en positiv anda. Arbetsområdet kan variera, men är förlagt mestadels i Värmland.

Din profil

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. I denna roll ser vi att du som person är strukturerad och professionell. För att passa in i den befintliga gruppen bör du vara driven, lösningsorienterad samt kunna bjuda på dig själv.

Skallkrav:
  • Färdigutbildad snickare
  • Svenska i tal och skrift
  • Körkort B
Meriterande:
  • Engelska i tal
  • Jobbat mot storbygge och nyproduktion tidigare
Villkor

Start: Omgående
Ort: Vålberg
Arbetstider: 07.00- 16.00
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 okt 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna kund är verksam inom byggbranschen och är i en kraftigt växande fas. Projekten riktar sig till privatkunder, företagskunder och utför både nyproduktion, till- och ombyggnationer. Mer information om företaget får du på intervjun.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.