Nu söker vi en medicinsk sekreterare till privat företagshälsa

Nu söker vi en medicinsk sekreterare till privat företagshälsa

Vill du ha en varierad yrkesroll? Vill du arbeta som spindeln i nätet på ett företag där man har högt i tak och nära till skratt? Då är detta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som medicinsk sekreterare hos vår samarbetspartner kommer du fylla en väldigt viktig funktion med en varierad yrkesroll. Du kommer bland annat att arbeta med sedvanliga uppgifter som medicinsk sekreterare, telefonväxel, reception, etc. Du kommer även vara systemadministratör för journalsystemet J4, du kommer arbeta med webbsidan och enklare marknadsföring och en hel del mer. Såklart kommer man sätta en struktur på arbetet och alla uppgifter utförs inte dagligen. Vissa arbetsuppgifter utförs dagligen och vissa sker mer sällan/månadsvis.

Din profil

Nu söker vi dig som har en utbildning som medicinsk sekreterare/vårdadministratör, vi ser att du har ett intresse för att vara och agera som en servicefunktion till medarbetarna, bidra med glädje och energi. Vi ser att du trivs i en varierad yrkesroll där du prestigelöst hjälper till där det behövs samtidigt som du tar ansvar för dina egna arbetsuppgifter.

Skallkrav:
  • Eftergymnasial utbildning med inriktning medicinsk sekreterare/vårdadministratör
  • Goda IT-kunskaper, främst inom Office365
  • Behärska svenska och engelska språket i tal och skrift
  • Körkort B
Meriterande:
  • Arbetslivserfarenhet
  • Erfarenhet av journalsystemet J4
  • Intresse för digitalisering och webb
Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Karlstad
Arbetstider: 07.45-16.30

Välkommen med din ansökan redan idag. Vi behandlar våra ansökningar löpande
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Administration, Sekreterare, Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2020 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid intervjutillfället.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.