Nu söker vi dig som vill arbeta som resande tekniker i Värmland

Nu söker vi dig som vill arbeta som resande tekniker i Värmland

Har du ett stort intresse av att skruva och meka? Vill du arbeta i en självständig, social och säljande roll men ändå med huvudfokus mekaniken? Då ska du läsa nedan!

Dina arbetsuppgifter

Som resande tekniker kommer du ha ett ansvarsområde som täcker Karlskoga-Kristinehamn-Gullspång. Man arbetar med serviceordrar och de olika arbetsuppgifter som du blir tildlelad kommer varierai allt från att arbeta handfast på olika maskiner inom elkraftsdistrubition dvs. utföra service och reparationer i form av att byta ventiler, packningar eller andra slitagedelar på maskinerna till att göra enklare fastighetsjobb i form av, gräsröjning, enklare motorsågsarbete etc. Anläggningarna ligger ofta i anslutning till vatten och det är viktigt att miljön runt dessa anläggningar hålls i gott skick så det inte uppstår komplikationer för anläggningen.

Din profil

För att du ska lyckas i rollen som resande tekniker ser vi att du gärna har ett gediget intresse inom maskin och motorer. Det är viktigt att du känner dig trygg i skruvande och att utföra arbetsuppgifterna som du blir tilldelad. Det är också viktigt att du är strukturerad och tycker om att arbeta självständigt. Det är viktigt med planering och engagemang.
Sedan som person ser vi också att du besitter en hög social kompetens att du har ett öga för mervärde/merförsäljning då man ofta skapar nya arbetsuppgifter i samråd med kund när man är ute på besök på anläggningarna.

Skallkrav:
  • Arbetslivserfarenhet gärna från industri och eller som montör mot maskiner.
  • Behärska svenska och engelska språket på en god nivå då det är mycket säkerhetsföreskrifter som måste följas
  • Körkort B*
Villkor

Start: Omgående/Enligt överenskommelse
Lön: Information om det ges vid intervjutillfället
Ort: Resande tekniker inom Karlskoga/Kristinehamn/Gullspång

Intervjuer sker löpande så tveka inte på att skicka in din ansökan.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 juni 2020 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget som vi samarbetar med är ett stort konsultbolag inom tekniksektorn med långvarig etablering och är idag ett känt varumärke i branschen. Man arbetar inom hela tekniksektorn från vattendistrubition till programmering/Automation.
Mer information om företaget ges vid intervjun.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.