Nu söker vi dig med kompetens inom järnväg

Nu söker vi dig med kompetens inom järnväg

Har du erfarenhet inom järnvägsområdet? Vi söker dig som har någon form av kompetens inom järnväg, antingen som tekniker, administratör eller projektledare. Vi söker till ett av Nordens största konsultbolag en person som kommer arbeta i projektform med järnvägsfrågor mot olika bolag, i olika frågor.

Dina arbetsuppgifter

Som anställd hos oss på denna konsultroll kommer du, beroende på dina tidigare erfarenheter inom järnväg att få arbeta i projekt. Det är väldigt brett och öppet vad du kommer att få arbeta med. Har du en specifik inriktning du brinner för så hittar vi ett fokusområde. Därför tycker jag att, har du erfarenhet inom järnväg av något slag så sök tjänsten så tar vi ett digitalt möte och pratar ihop oss. Vi söker dig som oavsett geografisk ort besitter erfarenhet inom järnvägsområdet.

Din profil

Vi ser till dig som trivs att arbeta i en konsultroll, du har en god social kompetens, tycker om att vara en bidragande spelare i projektarbeten och i gruppen.
Rent erfarenhetsmässigt så tänker vi väldigt brett så tveka inte på att söka tjänsten!

Skallkrav:
  • Erfarenhet inom Järnväg 2 år minimum
  • Svenska och engelska i skrift och tal på en god nivå
  • Körkort B
Villkor

Ort: Hela Sverige
Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse

Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 mars 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget som vi samarbetar med är ett företag som besitter expertis inom området och som har uppdrag runt om i hela Sverige/Norden.
Man kommer tillhöra denna specialistgrupp och få en betydande roll på företaget.
Mer information om företaget ges vid intervjutillfället.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.