Mjukvaruutvecklare mot inbyggda system sökes

Mjukvaruutvecklare mot inbyggda system sökes

Är du nyexaminerad utvecklare med stort intresse mot inbyggda system? Vill du vara med och arbeta i teknologins framkant i spännande projekt? Sök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som elektroingenjör hos denna kund kommer du att arbeta med lågnivåprogrammering av inbyggda system för exempelvis basstationer. Arbetet sker inhouse i agila team på 6-8 personer och mot löpande deadlines, (3 veckor sprintar). Som anställd kommer du att arbeta med den senaste teknologin. Fokus i denna tjänst ligger på vidareutveckling av 4G och 5G-nätet.

Som nyanställd kommer du att arbeta gemensamt med en erfaren kollega med avgränsade uppgifter, så det är en yppelig tjänst för dig som nyexamnierad att komma in i jobbet/rollen. Frågor och utmaningar som uppstår under projektens gång löses gemensamt i teamet, vilket gör att du ständigt utvecklas i din roll som programmerare. Dina uppgifter och ansvarsområden kommer att utökas i takt med att din kompetens höjs. Du kommer arbeta mycket brett inom området genom att bryta ner problemet, programmera, testa och dokumentera samt redovisa resultatet.

Du anställs av Framtiden. Målet med tjänsten är att du på sikt blir överrerkyterad till vår kund Tieto.

Din profil

För att vara aktuell i tjänsten som utvecklare hos vår kund vill vi att du har:

Skallkrav:
  • Relevant it-utbildning på minst högskolenivå. Alternativt lägre utbildningsnivå kompletterat med gedigen programmeringserfarenhet.
  • Mycket goda kunskaper i programmeringsspråket C, C ++ (från utbildningen)
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
Meriterande:
  • Arbetslivserfarenhet av programmering i inbyggda system
  • Goda kunskaper i flera programmeringsspråk t.ex. Java
  • Goda kunskaper i embedded realtime Linux
  • Goda scriptkunskaper (Python, Java etc)
Personliga egenskaper:
Då du kommer att arbeta tätt med dina kollegor i ditt team är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga och lätt för att kommunicera. Du brinner för programmering på låg nivå och har ett intresse att jobba mot telecombranchen. Som person är du analytiskt lagd och har ett sinne för att på ett metodiskt sätt lösa problem. Ditt mål är alltid att leverera jobb av högsta kvalitet!

Villkor

Omfattning: Heltid, tillsvidare

Placeringsort: Karlstad

Start: Enligt överenskommelse.

Lön: Enligt överenskommelse.

Vi behandlar ansökningar löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum passerat. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 maj 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Världsledande inom branschen. Mer information om kundne kommer på intervjun.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.