Mjukvaruutvecklare inom 4G/5G

Mjukvaruutvecklare inom 4G/5G

Nu söker vi dig som har ett tekniskt intresse gentemot kommunikation, mjukvara och felsökning!

Dina arbetsuppgifter

Som utvecklare hos vårt kundföretag kommer du att arbeta med kundnära projekt, komplexa system inom telekommunikation med något som kallas HDS, HyperScale Data Center som är en cloud lösning för mjukvara. Du kommer att vara en del av ett agilt scrum team som bland annat använder programmeringstekniker så som Java & Python. Andra tekniker och miljöer du kommer att komma i kontakt med är såväl Microsoft miljöer som Linux miljö.

Din profil

Du som söker ska ha en eftergymnasial utbildning där huvudfokus har varit mjukvaruutveckling i Java, Python och vi ser med stor fördel om du stött på tekniker så som:
  • Cloud Native, Kubernetes, Docker
  • Jenkins
  • Ansible
Dessa tekniker är inte krav på att du ska behärska men det är starkt meriterande.

Skallkrav:
  • Javaprogrammering
  • Eftergymnasial utbildning inom mjukvaruutveckling
Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Arbetstid: 07:00-16:00 med viss flexibilitet
Ort: Karlstad

Vi behandlar ansökningar löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan!
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 dec 2020 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är ett multiinternationellt bolag som är ledande inom sitt teknikområde i Skandinavien och Europa. I Karlstad sitter det närmare 300 personer inom olika avdelningar och den stora styrkan i bolaget är dess bredd och kompetens. Det finns alla möjligheter att utöka sin kompetens, växa som utvecklare och klättra inom olika områden.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.