Mekanikkonstruktör sökes till företag i framkant

Mekanikkonstruktör sökes till företag i framkant

Har du en utbildning inom maskin? Är konstruktion något du brinner för? Då ska du söka dig till detta bolag för att få in foten på ett företag i världsklass.

Dina arbetsuppgifter

Som mekanikkonstruktör på detta företaget kommer du att arbeta inom konsultbranschen. Vi söker dig som är junior i branschen och vill komma in och visa framfötterna. Vi ser att du har ett stort driv och ett genuint teknikintresse. Till en början kommer du att få arbeta med enklare uppgifter för att avlasta i olika projekt men på sikt växa in i rollen och ta mer ansvar och bli självgående.
Arbetsuppgifter kommer att variera beroende på vilken slutkund man arbetar mot men man ska vara inställd på att det kan förekomma projekt inom olika sektorer, bland annat försvarsindustrin.

Din profil

I denna rekryteringsprocess lägger vi störst vikt vid dem personliga egenskaperna. Vi letar efter dig med det genuina intresset för tekniken, tillsammans med viljan och ambitionen att komma in på ett prestigelöst sätt och bidra med avlastning i projekten, för att sedan växa in i en mer självgående roll.
Som mekanikkonstruktör ser vi till dig som också har en eftergymnasial utbildning inom maskin med inriktning mot konstruktion.

Skallkrav:
  • Maskiningenjörsutbildning eller liknande
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Körkort B*
Meriterande:
  • Relevant yrkeserfarenhet inom branschen
  • Generell arbetslivserfarenhet inom någon form av serviceyrke.
Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Karlstad/Kristinehamn
Arbetstider: 07.00-16.00

Välkommen med din ansökan redan idag. Vi behandlar våra ansökningar löpande.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2020 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget som vi samarbetar med har sedan 2014 varit verksamma inom konsultbranschen och har på relativt kort tid byggt upp ett starkt varumärke och skapat kundrelationer med tongivande aktörer inom branschen. Trots att företaget har en relativ ung historia sitter det personer med väldigt hög och flerårig kompetens, så att få in sin fot här är en början på en mycket god karriär.
Mer information om företaget ges vid intervjutillfället.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.