Landskapsarkitekt sökes!

Landskapsarkitekt sökes!

Är du utbildad landskapsarkitekt? Gillar du att vara med från början till slut? Då har vi en rolig och utmanande tjänst för dig!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer i din roll som landskapsarkitekt vara med i hela projektet, från början till slut. Projekten varierar i storlek men exempel på projekt kan vara friluftsområden, nya bostadsområden, förskolor, offentliga platser, lekplatser och GC vägar. Du kommer jobba nära en senior landskapsarkitekt som kommer stötta dig för att komma in i rollen.
Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen att vara ritande i Civil 3D som är kundens cadprogram, gå på byggmöten och när du är mer erfaren att även stötta kunder med bygglovshandlingar.
Du arbetar med en till flera projekt samtidigt och du kan på sikt bli uppdragsledare i vissa projekt.

Din profil

För att passa in hos vår kund så behöver du vara tekniskt kunnig men även ha en känsla för gestaltning samt följande skallkrav:

Skallkrav:
  • Utbildad landskapsarkitekt eller landskapsingenjör
  • God svenska i tal och skrift
  • CAD kunskap från utbildningen
Meriterande:
  • Körkort
  • Uppsats eller projekt inom landskapsarkitektur
  • God engelska i tal och skrift
Som person är du engagerad och har en stor vilja att lära dig nya saker. Du är ödmjuk och bidrar med positiv energi. Du gillar att ha helhetsperspektiv och har lätt för att skapa dig en sådan. Du är även prestigelös och hjälper till där det behövs. Du fungerar bra i grupp, bra på att kommunicera och är en teamplayer då samarbetet är viktigt i gruppen.

Villkor

Ort: Karlstad
Omfattning: Heltid, måndag-fredag 8-17
Start: 1 September eller enligt överrenskommelse

Urval kommer ske löpande och tjänsten kommer tillsättas när vi hittat rätt person för jobbet.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 juli (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett stort teknikkonsultbolag inom samhällsbyggnad. De erbjuder allt från utredningar, analyser, mätningar och projektering till planering och ledning av projekt.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.