Lagermedarbetare till logistikföretag

Lagermedarbetare till logistikföretag

Nu söker vi dig som tycker om att ta ansvar, dig som har vana att arbeta inom lager och söker ett utvecklande sommarjobb.
Välkommen in med din ansökan idag.
Dina arbetsuppgifter

Som lagermedarbetare hos vårt kundföretag kommer du att få ett stort ansvar och ta hand om den dagliga driften på terminalen. Arbetsuppgifter varierar väldigt och det är viktigt att kunna göra prioriteringar. Exempel på arbetsuppgifter kan vara; Lasta/lossa lastbilar med truck, administrera fraktsedlar och se till att rätt gods hamnar på rätt lastbil, ha kontakt med utgående leveranser till privatpersoner och vid lugnare stunder se över lokalen och skapa och upprätthålla ordning och reda. Du kommer första två veckorna att få gå bredvid personen som har samma tjänst idag men sedan ta över ansvaret när hen går på semester.Om företaget

Företaget som vi samarbetar med är en känd aktör inom logistikbranschen. På företaget är dem idag 30st anställda och förser drygt 200 lastbilar dagligen med gods. Mer information om företaget ges vid en eventuell intervju.

Din profil
För att lyckas i denna roll ser vi att du besitter en hög socialkompetens, tycker om att ta ansvar och trivs med att arbeta självständigt och fatta viktiga beslut. Vi ser också att du har truckkort minst A1–B4.

Skallkrav:

- Truckkort A1-B4

- Generella datakunskaper

- Svenska i tal och skrift

Om oss

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.

Villkor

Start: Enligt överenskommelse

Lön: Enligt överenskommelse

Ort: Karlstad

Arbetstider: 08.00-17.00
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.framtiden.com/
Sista ansökningsdag 7 maj 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi hyr ut och rekryterar till både stora och små företag inom alla olika områden. Vårt breda utbud av konsulter gör att vi snabbt och enkelt kan hitta rätt konsult till våra uppdrag. Vi kan bland annat hjälpa till inom data, teknik, marknad, IT, ekonomi, inköp, lager, sälj och produktion. Inom dessa områden utför vi både uppdrag med krav på utbildning samt uppdrag där ingen utbildning krävs. Vi finns idag på 6 orter i Sverige.