Kyltekniker sökes till etablerat företag

Kyltekniker sökes till etablerat företag

Nu söker vi dig som vill ta ett nytt steg i din karriär, du som vill få in foten på ett etablerat företag med stor variation i arbetsuppgifterna. Ett företag där gemenskap, vänskap och familj är viktiga värdeord.

Dina arbetsuppgifter

Som kyltekniker hos vår kund kommer du att arbeta mot både företag men främst privatpersoner med att montera, installera och kvalitetssäkra värmepumpar, både luftvärmepumpar och bergvärmepumpar. Du kommer att arbeta med såväl nyinstallation med allt från montering av inne/utedel samt inkoppling av rör och se till att pumpen tas i drift, du kommer även att prata med dina kunder och informera om vad du gjort samt vilka funktioner värmepumpen har. Du kommer även att åka på servicejobb och kvalitetssäkra befintliga värmepumpar ute hos kunder. När det inte kommer in arbetsordrar på värmepumpar har företaget även en bredd där man hjälper till med vattenbrunnar, rörmokeri och allt som rör VVS/VA.

Din profil

Nu ser vi till dig som har erfarenhet av att arbeta som kyltekniker och vill få in foten på ett företag i världsklass eller att du innehar ett kylcertifikat och vill påbörja din karriär som kyltekniker.

Skallkrav:
  • Svenska i tal & skrift
  • Körkort B
Meriterande:
  • Kylcertifikat
  • Arbetslivserfarenhet från att arbeta med värmepumpar/VVS/VA
Villkor

Startdatum: Omgående
Placeringsort: Sunne
Arbetstider: 07:00-16:00
Omfattning: 100%
Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 juni 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget som har varit etablerade i Sunne sedan -70 talet har gått i generationer och är idag en av Sveriges främsta återförsäljare av Thermia Värmepumpar. Man ser till kundens bästa och erbjuder en helhet i sitt utbud av det mesta som rör VVS/VA.

Mer information om företaget ges vid intervjutillfället.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.