Konsult inom elkraft

Konsult inom elkraft

Vill du arbeta på ett av Sveriges största konsultbolag? Har du en ambition att utvecklas vidare inom området elkraft och vill komma till ett företag som sätter personalen i fokus? Då är detta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Ditt arbete som elkraftskonsult kommer innebära många varierande arbetsuppgifter så som, belastningsberäkningar, strategisk nätplanering, Långtidsplaneringar för eventuella nya byggnader/områden som belastar elnätet, framtagning av underlag för förstärkning/utbyggnation av befintliga elkraftanläggningar. På sikt finns även möjligheten till att växa och utvecklas ytterligare inom alla olika sektorer på företaget inom elkraftssektorn.

Din profil

Som elkraftskonsult hos vårt kundföretag ser vi att du har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot elkraft. Vi ser också att du har någon relevant erfarenhet utav att arbeta med elkraft, som lägst via praktik på under din utbildning. Vi ser också att du tycker om att arbeta proaktivt och vara frågvis och besitter en hög social kompetens gentemot beställande kunder och exploatörer. Tjänsten innefattar mycket social kontakt.

Skallkrav för tjänsten:
  • Körkort B
  • AutoCad
  • Relevant erfarenhet inom elkraft
  • Eftergymnasial utbildning mot elkraft
Meriterande för tjänsten:
- Kunskaper inom 3D programvaror mot el/elkraft

Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Karlstad
Arbetstider: 07:00 - 16:00 (Arbetstiden kan variera beroende på beläggning och projekt)

Välkommen med din ansökan redan idag. Vi behandlar våra ansökningar löpande.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget som vi samarbetar med är ett av Sveriges största inom teknik-konsultbranschen och är ett företag som står för en sund personalpolicy där man ser med största vikt på individen och dess utveckling tillsammans med bolaget. I aktuell arbetsgrupp är dem idag ca 6 - 8 personer som sitter här i Karlstad.
Mer information ges vid intervjun.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.