Junior utvecklare till konsultföretag i Karlstad

Junior utvecklare till konsultföretag i Karlstad

Dina arbetsuppgifter

Vår kund söker nu en junior utvecklare som vill bli del av deras team i Karlstad. Som systemutvecklare hos vårt kundföretag kommer du att arbeta i olika och roliga projekt. Cirka 80% av arbetet är i projektgrupp med 2 paralella projekt och resterande 20% (dvs 1 dag i veckan) kommer man jobba med support/förvaltning.
Du kommer att ingå i ett team med andra utvecklare där du får möjlighet att vara med i hela processen, från förstudie till överlämning. Som junior systemutvecklare är detta en möjlighet att lära dig av dina mer seniora kollegor och utvecklas i din roll och inom ditt område. Du kommer främst att utveckla i programspråken Java samt JavaScript.

Som person för att passa för tjänsten skall du vara social och trivas med att ha kundkontakt. Du skall känna dig trygg i att arbeta individuellt samt inte vara rädd för att be om hjälp när det behövs. Du är noggrann och kvalitetssäkrar gärna dina arbeten innan inlämning.

Din profil

Skallkrav:
Färdigutbildad ingenjör inom data/IT, exempelvis Dataingenjör, Systemingenjör eller IT-design.
Goda kunskaper och stort intresse för webutveckling (HTML, CSS, Java Script)
Körkort.

Meriterande för tjänsten är om du har gått extra kurser med inriktning IT, samt om du har någon erfarenhet av systemutveckling i egna projekt eller genom tidigare arbeten.

Villkor

Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid.
Lön: Enligt ö.k.

Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista annonseringsdag. Skicka din ansökan redan idag!
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett IT-företag i Karlstad men mångårig erfarenhet av system- och webbutveckling.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.