Junior utvecklare inom systemintegration sökes

Junior utvecklare inom systemintegration sökes

Brinner du för systemutveckling? Vill du jobba som specialist inom systemintegration? Söker du en arbetsplats där du har drivna och engagerade kollegor? Då är detta tjänsten för dig.

Dina arbetsuppgifter

Som utvecklare inom systemintegration kommer du att arbeta med att förbättra, underhålla och akut avhjälpa olika integrationsfel i kunders system. Produkten och tjänsten som företaget erbjuder är en integrationsplattform som man skräddarsytt åt kunder i programmet Microsoft BizTalk. Dina arbetsuppgifter består av att hjälpa kunder med att få tag i sina filer och dokument som av någon anledning inte går att få tag i. Det gäller att gilla felsöka, vara kreativ och se samband mellan de olika affärssystemen för att hitta en lösning så snabbt som möjligt åt kunden. Du kommer även att via rapportverktyget Microsoft Power BI att analysera data och jobba med underhåll och förbättringsarbete i interaktionen mellan systemen. Man jobbar enbart inhouse och sitter i ett öppet kontorslandskap tillsammans med tio andra kollegor.

Din profil

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom systemutveckling och har ett intresse för systemintegration. Vi ser att du har baskunskaper i C# / .Net och det är även mycket meriterande om du har kunskaper i, BizTalk, Azure och/eller Power BI

Som person letar vi efter dig med ett stort driv och en ambition att utvecklas. Vi letar efter dig som strävar efter att få nya utmaningar och som gillar att jobba mot kunder.
Du ska ha en hög social kompetens och ett sinne förr affärer.

Skallkrav för tjänsten:
  • Eftergymnasial utbildning inom Data/IT
  • Baskunskaper i C#/.Net
  • Behärska det svenska och engelska språket
  • Körkort B
  • Arbetslivserfarenhet inom någon form av Data/IT (Ej nödvändigtvis inom systemintegration)
  • Viljan att jobba i team och mot kunder
Meriterande:
  • Jobbat med Systemintegration
  • Kunskaper i BizTalk, Azure, Power Bi
Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Karlstad
Arbetstider: 07.00-16.00

Välkommen med din ansökan redan idag. Vi behandlar våra ansökningar löpande.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 okt (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget som är i stor tillväxtfas är ledande i Sverige inom systeminteraktion. Man jobbar mycket mot systembaserade plattformar och programmet BizTalk men också mot mer molnbaserade tjänster i verktyget Microsoft Azure. Kunden är specialiserad inom detta gebitet och det finns väldigt mycket kompetens på kontoret, perfekt för dig som vill komma in och ta rygg på företagets specialister och göra dig en gedigen karriär inom IT-branschen.
Företaget står också för en väldigt sund och förmånlig personalpolitik och du som nyanställd kommer att få en trygg resa igenom din första tid.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.