Junior systemutvecklare sökes

Junior systemutvecklare sökes

Har du ett stort intresse för systemutveckling? Vill du bli en del av ett team med högt kompetenta kollegor? Då är detta tjänsten för dig.

Dina arbetsuppgifter

Som systemutvecklare på detta företaget kommer du att tillsammans med några kollegor att sitta i olika kundprojekt där man kommer att bygga diverse affärssystem åt olika kunder, huvudsakligen back-end i Java. Det kommer dock förekomma en del front-end arbete då man har ansvar över båda delarna.
En stor del av arbetet är också att förvalta kunderna och deras affärssystem och det kan då innebär att göra vissa förändringar, åtgärda olika fel som uppstått.
Till en början kommer du som nyanställd att få ta rygg på dina mer seniora kollegor och hjälpa till med enklare uppgifter för att sedan växa in i rollen och få mer ansvar.

Din profil

I rollen som systemutvecklare ser vi till dig som har någon form av eftergymnasial utbildning mot data/IT och programmering. Dock kommer vi lägga mycket fokus på din personlighet och vi ser till dig som är hungrig, driven och initiativrik. Det är viktigt att bidra med sin egen kompetens och vilja, våga utvecklas med och i företaget.

Kompetenskrav:
  • Eftergymnasial utbildning mot Data/IT (Gärna där man berört Java & C#)
  • Behärska det svenska språket i tal och skrift
  • Vara driven och engagerad i rollen som utvecklare.
Meriterande:
+ Om du sedan tidigare arbetat med systemutveckling

Villkor

Start: Enligt ö.k
Lön: Enligt ö.k
Ort: Karlstad
Arbetstider: 07.00-16.00 (flextid tillämpas)

Välkommen med din ansökan redan idag. Vi behandlar våra ansökningar löpande.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 jan 2020 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget som grundades i början på 2000 talet är idag en huvudsamarbetspartner till många stora, kända företag runtom i Karlstad, Värmland. Dem är 8st på kontoret och sitter i fräscha lokaler centralt i Karlstad. Det är ett gäng med härlig humor och ett stort driv, mycket fokus läggs på en god arbetsmiljö och på att dem anställda skall trivas.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.