Junior systemutvecklare sökes!

Junior systemutvecklare sökes!

Vill du få möjligheten att arbeta på ett stort välkänt bolag i Karlstad samt utvecklas inom IT? Säkra din plats redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Det aktuella företaget jobbar med produktionsnära IT där de utvecklar och förvaltar produktionstekniska system samt MES-system inom tillverkande industri. I rollen kommer du att bli en medspelare i ett utvecklarteam som arbetar med denna typ av projekt. Du kommer hjälpa kunder med informationshantering, systemutveckling och programmering. Arbetet kommer alltid ske i team på ca 3-5 personer, mesta av arbetet sker inhouse. Du kommer arbeta i exempelvis .Net, C#, API och SQL.

Vår kund arbetar i spännande projekt som ligger i teknisk framkant och söker nu dig som vill vara med på deras resa!

Din profil

För att passa i rollen som junior systemutvecklare si söker vi dig som är en duktig programmerare, nyfiken och orädd för ny teknik och utmaningar du ställs inför i din vardag samt har ett genuint intresse för teknik. Eftersom arbetet sker i grupp är du prestigelös som person och lyhörd gentemot dina kollegor i gruppen.

Skallkrav:
  • Högskoleingenjör inom exempelvis dataingenjör
  • Svenska i tal och skrift
Meriterande:
- Har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter

Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Karlstad
Arbetstider: 8-17

Välkommen med din ansökan redan idag. Vi behandlar våra ansökningar löpande.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 jan (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kundföretaget är en stor koncern inom ett brett område med teknikkonsulttjänster. Den aktuella avdelningen jobbar främst med elteknik, industriell IT och automation. Tjänsterna innefattar främst modernisering och effektivisering inom industrin.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.