Junior projektledare sökes till världsledande företag!

Junior projektledare sökes till världsledande företag!

Gillar du att ha många bollar i luften och tycker om att leda projekt? Då är den här tjänsten något för dig! Sök redan idag eller tipsa en vän om att söka.

Dina arbetsuppgifter

Som projektledare på vårt kundföretag kommer dina arbetsuppgifter vara väldigt varierande. Du kommer bland annat arbeta med inköp och fakturering, hålla i kontakt med kunder samt driva olika mindre projekt. Du kommer även arbeta med ekonomiska uppföljningar och vara ett administrativt stöd till dina kollegor. I rollen som junior projektledare kommer du få en handledare som under ditt första år kommer finnas vid din sida och stötta med upplärning och utbildning.

Din profil

Skallkrav för tjänsten:
  • Eftergymnasial utbildning/arbetslivserfarenhet inom ekonomi/teknik
  • B körkort
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Arbetat i affärssystemet SAP
  • Arbetat mot tillverkande industri
Till den här tjänsten söker vi även dig som är ansvarstagande, är stresstålig och gillar att ha många bollar i luften, vi ser också att du är driven och vill utvecklas i din arbetsroll.

Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Karlstad
Arbetstider: 08-17.00

Välkommen med din ansökan redan idag. Vi behandlar våra ansökningar löpande.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 apr (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget vi samarbetar med är en världsledande leverantör av anläggningar, utrustning och tjänster för vattenkraftverk, massa-och pappersindustrin samt metallbearbetnings-och stålindustrin. Företaget har ungefär 250 anställda varav 25 personer arbetar på kontoret i Karlstad. I din roll som junior projektledare kommer du ingå i ett team på 4 personer, där ni tillsammans kommer driva olika projekt främst mot pappers och massa-industrin

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.