Junior geotekniker sökes

Junior geotekniker sökes

Har du ett stort intresse för geoteknik? Har du intresse av att arbeta med beräkningar, CAD och delta ute på fält med att göra geotekniska mätningar?
Då är detta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Nu söker vi dig som vill arbeta som junior geotekniker och som vill komma in på ett stort, välkänt konsultbolag och utvecklas i din roll som geotekniker. Till en början kommer du att bli introducerad i tjänsten enligt företagets instegsprogram och få avlastande uppgifter åt dina seniora kollegor för att växa in och bli mer självständig och få dina egna projekt. Som självgående geotekniker på detta företag kommer du att på sikt arbeta med dina egna geotekniska projekt där dina arbetsuppgifter bland annat kommer vara:
  • Ha tät kontakt med kunder
  • Göra undersökningsunderlag åt fältteknikerna
  • Sammanställa dokument och dokumentera underlag för byggtekniska handlingar
  • Ritningsarbete i CAD(Civil 3D & Novapoint) och beräkningar
  • Sitta med budgetansvar och fakturering
Din profil

För att passa i rollen som geotekniker på detta företag ser vi till dig som har en eftergymnasial bakgrund som Civilingenjör mot väg & vatten eller annan relevant civilingenjörsbakgrund. Vi ser positivt till dig som har ett brinnande intresse för det geotekniska yrket och som ser långsiktigt på din karriär som geotekniker.
Som person är det viktigt att du har rätt driv och inställning för att lyckas i tjänsten. Vi ser positivt om du är initiativrik och att du vill föra din egen och företagets utveckling framåt.

Kompetenskrav:
  • Civilingenjörsutbildning mot Väg & Vatten eller liknande
  • Behärska det svenska språket i tal och skrift
  • Ha ett genuint intresse för geoteknik
Meriterande:
+ Om du sedan tidigare arbetat med geoteknik

Villkor

Start: Enligt ö.k
Lön: Enligt ö.k
Ort: Karlstad
Arbetstider: 07.00-16.00 (flextid tillämpas)

Välkommen med din ansökan redan idag. Vi behandlar våra ansökningar löpande.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 feb (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget som idag är ett av nordens största konsultbolag erbjuder en mycket spännande tjänst som geotekniker.
Inom bolaget finns det många divisioner med en enorm bredd och spets i alla möjliga affärsområden, detta bidrar till att man alltid, inom koncernen kan få hjälp att ta fram handlingar på bästa möjliga sätt åt sina kunder och därmed leverera service och kvalité i världsklass.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.