Junior elkonsult till framtidsbransch!

Junior elkonsult till framtidsbransch!

Vill du göra karriär i ett välkänt konsultföretag där du får möjligheten att arbeta med flera spännande projekt med fokus på hållbarhet? Just nu vill de fokusera på kvinnor p.g.a. jämn könsfördelning!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som junior elkonsult kommer du att få arbeta med flera spännande projekt. Du kommer tillhöra en grupp med seniora kollegor som kommer stötta dig i din roll. Du kommer vara delaktig i hela proceser från idé till slut. Du tilldelas en mentor och dina arbetsuppgifter kommer till en början att bestå av att lära dig de program och verktyg som finns och att rita enklare konstruktioner. Du får även följa med seniora kollegor ut i fält och vara med vid idrifttagning. När du har kommit in i rollen så kommer du få mer ansvar och fler arbetsuppgifter. Du arbetar med 2-3 projekt parallellt och de kan vara olika stora och långa. Du kommer att arbeta på kontoret i Karlstad, men besök till kunder kan förekomma.

Din profil

Vi önskar att du som söker denna tjänst har följande kunskaper;

Skallkrav:
  • Vi söker en kvinna med minst en gymnasieutbildning inom El, elektro, elkraft, automation eller mekatronik.
  • Förmåga uttrycka dig väl i svenska och engelska i tal och skrift.
Meriterande:
  • Högre utbildning som yrkeshögskola eller ingenjörsutbildning.
  • Tidigare erfarenhet av arbete som elektriker, konstruktör, automation eller liknande.
  • Autocad kunskaper.
  • Erfarenhet av ritningsläsning.
  • Körkort B
Personliga egenskaper:
Vi söker dig med en god samarbetsförmåga och som är positivt inställd! Du är strukturerad, noggrann och har ett driv. Du är social och utåtriktad mot både kollegor och kunder. Du har en yrkesstolthet och är ödmjuk.

Villkor

Ort: Karlstad
Villkor, heltid 8-17 (med flex)
Lön: Enligt ö.k.
Tillträde: Omgående med hänsyn till din eventuella uppsägningstid.

Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, så skicka din ansökan redan idag eller tipsa en vän!
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 okt (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kundföretaget är en internationell koncern inom ett brett område med teknikkonsulttjänster.
Den aktuella avdelningen jobbar främst med utredningar, projektering, konstruktion, mätningar och beräkningar. De erbjuder tjänster som innebär modernisering och effektivisering inom industrin. Kunderna finns främst inom processindustrin och tyngre tillverkningsindustrin.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.