Hydrogeolog sökes!

Hydrogeolog sökes!

Vill du arbeta med vatten och göra karriär i en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare?

Dina arbetsuppgifter

Du kommer tillhöra miljögruppen på kundföretaget. Gruppen levererar kvalificerade tjänster i en rad olika kompetensområden inom vatten, mark och luft. Till en början kommer du att ta rygg på en erfaren kollega och du kommer att få genomföra markundersökningar och riskbedömningar. Exempel på arbetsuppgifter kan vara följande;
Att utföra en provtagningsplan, följa med en erfaren kollega på fältbesök, genomföra mätningar av grundvattennivån, skriva fältrapport, utföra beräkningar m.m. Uppdragen innefattar allt från förstudier, utredningar och strategisk planering till design, konstruktion och projektering.

Du kommer att utgå från kontoret i Karlstad och vid behov göra dagsresor ut till kunder runt om i Värmland.

Din profil

För att vara rätt person till denna tjänst krävs följande:

Skallkrav:
  • Relevant högskoleutbildning inom till exempel:
  • Väg & vatten, Geologi, hydrologi eller miljövetenskap med fokus på vatten/hydralik.
  • Genuint intresse att arbeta med förorenat vatten
  • Körkort B
  • God svenska i tal och skrift
Meriterande krav:
  • Dokumenterad erfarenhet av liknande tjänst är starkt meriterande
  • Genomfört ex-arbete inom hydralik/vatten
Vi lägger mycket stor vikt vid personligheten i denna rekrytering. För att vara rätt person krävs att du är driven och har en hög initiativförmåga. Du har en god social förmåga och trivs i kontakten med beställare och kollegor. Det är även viktigt att du är prestigelös i ditt arbete, en lagspelare och har en hög yrkesstolthet. Du tar ansvar för ditt arbete och vill alltid leverera en hög kvalitet!

Villkor

Omfattning: Heltid, tillsvidare
Tillträde: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Karlstad

Intervjuer sker löpande, sök idag eller tipsa en vän!

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan!
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 juli (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är nordens ledande konsultföretag inom vatten och miljö. De bedriver även verksamhet internationellt. Deras uppdrag omfattar utredning, analys och projektering inom vatten, avlopp, avfall, förorenad mark samt miljöledning. I nuläget är de inne i en stadig tillväxtfas.

Hos vår kund får du som medarbetare goda möjligheter till utveckling genom deras utbildningspaket, interna karriärmöjligheter och genom ett utökat individuellt ansvar för dig som önskar det. Du kommer att vara en del i ett glatt team av medarbetare där man värdesätter trivsel, engagemang och ansvar. Du kommer att bli en del av en grupp på sammanlagt 17 personer som jobbar i varierande projekt.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.