Förvaltningsledare till ambitiöst konsultföretag

Förvaltningsledare till ambitiöst konsultföretag

Vill du arbeta på ett ambitiöst konsultföretag som hjälper verksamheter att skapa bättre digitala relationer med webbplatser, intranät och samarbetsverktyg?

Dina arbetsuppgifter

Som förvaltningsledare leder du företagets utvecklare, du är också ansvarig för fortsatt kundvård efter avslutat projekt samt leder kunden i förvaltning. Du säkerställer uppstart, genomförande samt avslut av uppdragen. Du deltar och stöttar upp i försäljningen, leder utvecklarna framåt genom coachning och arbetsledning.

Urval av arbetsuppgifter i rollen:
  • Veckovis attestering
  • Månadsvis fakturering
  • Ta fram affärsförslag
  • Följa upp förvaltningsuppdrag
  • Delta i och stötta försäljningen
  • Arbetsleda, stötta och coacha utvecklare
  • Ansvara för att hålla scope, tid och budget
Din profil

Vi söker dig med tidigare erfarenhet som projektledare, gärna inom teknikbranschen. Du är en affärsfokuserad person som drivs av att arbeta rådgivande mot kund. Du håller dig uppdaterad om marknadstrender och visar på en stor kund- och affärsförståelse i ditt arbete. Eftersom rollen innefattar stora kontaktytor, internt såväl externt, är du duktig på att skapa och bibehålla långsiktiga relationer. Vi ser även att du är kreativ och har lätt för att tänka nytt samtidigt som du har förmågan att förmedla och omsätta idéer i praktiken. Du är kommunikativ och har förmågan att få flera parter att arbeta mot samma idé och vision.

Villkor

Omfattning: Heltid
Arbetstider: 08:00-17:00
Tillträde: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse

Vi hanterar ansökningarna löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är ett framgångsrikt konsultföretag placerat i centrala Karlstad. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Framtiden AB och mer information om företaget ges vid intervjutillfället.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.