Förman sökes till företag i Karlstad

Förman sökes till företag i Karlstad

Har du dokumenterad erfarenhet av att arbeta i en ledande position? Har du erfarenhet av att arbeta med maskinbearbetning? Vill du ta nästa steg i din karriär? Då är detta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som förman hos vår samarbetskund, som är verksam inom metallindustrin kommer du ha ett övergripande ansvar över produktionen och se till att arbetsorderna som man arbetar med följer tidsplanen och att utleverans sker i tid. Du kommer ha en samordnande roll där mycket daglig planering ingår. Du kommer även att arbeta med en del administrativa uppgifter så som, hålla kontakt med kunder, räkna på jobb, upprätta offerter och mycket av arbetet sker i affärssystemet Monitor.

Din profil

Som förman hos vår kund ser vi att du har dokumenterade ledaregenskaper inom branschen och vill utvecklas vidare. Vi ser också att du har erfarenhet sedan tidigare av arbete inom verkstad och med maskinbearbetning av något slag mot metallindustrin.

Skallkrav för tjänsten:
  • Erfarenhet av att arbeta som förman/annan form av ledande roll inom industrin
  • Utbildning som minst på gymnasienivå mot verkstad/industri/maskin eller teknik
  • Yrkeserfarenhet inom maskinbearbetning
  • Kunskaper inom affärssystemet Monitor eller liknande system
  • God kunskap i svenska och engelska.
Meriterande för tjänsten:
  • Kunskaper inom CAD/CAM
  • Truckkort
Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Karlstad
Arbetstider: 07:00-16:00

Välkommen med din ansökan redan idag. Vi behandlar våra ansökningar löpande
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Organisation & ledning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 jan 2020 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget som vi samarbetar med har många års erfarenhet i branschen och är en stor tillverkare av legoprodukter inom metallindustrin, dvs. Man tillverkar reservdelar utefter kunders önskemål för tillverkning och sedan utleverans till kund för montage. Dem är ca. 28st på företaget idag med allt från VD till operatörer under samma tak. Det är ett företag som ser till sina anställdas bästa och som erbjuder en varierad arbetsplats där man vill att alla ska lära sig lite om samtliga maskiner.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.