Erfaren systemutvecklare? Vi letar efter dig!

Erfaren systemutvecklare? Vi letar efter dig!

Har du gått och funderat och landat i att se vilka andra arbetsmöjligheter som finns? Vill du arbeta på ett internationellt bolag som erbjuder fortsatt utveckling med stora karriärsmöjligheter?
Vi letar efter dig. Sök tjänsten så pratar vi mer över en kopp kaffe!

Dina arbetsuppgifter

Som systemutvecklare kommer du ha en bredd av arbetsuppgifter där det primära kommer innebära programmering, testning och felsökning av mjukvara mot radio och telekommunikationsbranschen. Du kommer att arbeta med språk som Java, C, C++ och eventuellt andra programmeringsspråk som är specifika för vad teamet behöver. Detta innebär att det finns möjlighet till att testa nya, innovativa tekniker, det finns möjlighet att på ett stort företag att växa och fortsätta göra karriär.
Beroende på din tidigare erfarenhet kommer du få nya utmaningar och fortsättas utvecklas! Vår kund har stora möjligheter att tillgodose vad just du vill arbeta med!

Din profil

Som systemutvecklare på företaget ser vi till dig som har en eftergymnasial utbildning mot programmering, där Java och eller C har stått i huvudfokus. Vi ser att du har ett genuint intresse för att arbeta med test och programmering på komplexa och utvecklande nivå. Vi ser både till dig som är junior men även dig som är senior inom yrket.

Skallkrav:
- Tidigare erfarenheter inom test och/eller programmering

Meriterande:
- Kunskaper inom radio/telefoni kommunikation

Villkor

Startdatum: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Karlstad
Omfattning: Heltid, 100%
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget som finns på flera ställen runt om i världen är ett av dem ledande inom sin bransch. Det är ett företag med goda värderingar som ser till att sina anställda för bästa förutsättningar för att växa och må bra på arbetsplatsen.

Mer information om företaget ges vid intervju tillfället.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.