Erfaren ekonom sökes!

Erfaren ekonom sökes!

Är du en person som älskar siffror? Har du ekonomivana och känner att det är dags för en ny utmaning? Då är det här rätt tjänst för dig. Ansök till tjänsten redan idag eller tipsa en vän!

Dina arbetsuppgifter

Som ekonom hos vårt kundföretag kommer du främst arbeta med löpande bokföring för företaget men även åt deras dotterbolag. Du kommer alltså ansvara för två bolag. I arbetet ingår även att ta hand om leverantörsfakturor, reskontra samt månadsbokslut och du kommer arbeta i affärssystemet Movex.
Vårt kundföretag har sin bas i Säffle där vi gärna ser att du har din arbetsplats. Där kommer du arbeta tätt ihop med tre andra kollegor.

Din profil

Skallkrav för tjänsten:
  • Eftergymnasial utbildning mot ekonomi
  • Minst ett års arbetslivserfarenhet av ekonomyrket
  • Behärska det svenska och engelska språket mycket väl i tal och skrift
  • B-körkort
Meriterande:
  • Erfarenhet av affärssystemet Movex
  • Erfarenhet av bokföring och månadsbokslut
Till tjänsten som ekonom ser vi även till dig som är noggrann och strukturerad och flexibel. Vi söker även dig som är intresserad av ekonomi och har god samarbetsförmåga.

Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Karlstad/Säffle
Arbetstider: 07.30-16.30

Välkommen med din ansökan redan idag. Vi behandlar våra ansökningar löpande.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 nov 2019 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund har ca 70 års erfarenhet av branschen och arbetar med metallbearbetning inom industri och säljer band annat väggsystem, lagerinredning och entresoler. På företaget arbetar idag 27 personer utspridda på två orter där du som ekonom kommer arbeta tätt ihop med fyra kollegor i samma område. Med sin gigantiska fabrik på ca 27.000 kvadratmeter gör det vårt kundföretag till ett av de större i Säffle kommun.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.