Engagerad och driven Projektledare inom ventilation sökes

Engagerad och driven Projektledare inom ventilation sökes

Har du ett stort tekniskt intresse? Brinner du för service och kundkontakt? Har du kunskap inom ventilationsbranschen? Sök då redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som projektledare kommer du spendera mycket tid med att driva och samordna projekt. Du kommer utgå från kontoret men ha en väldigt varierande vardag med byggmöten, uppföljningsmöten på de olika projekten och ha väldigt mycket kundkontakt. Du kommer att jobba mot projekt av olika storlekar och områden. Du som söker ska vara projektdrivande jobba med serviceavtal, arbetsmiljöansvar, anbudsförfrågningar, kalkylering och mycket mer. Man kommer att vara lite spindeln i nätet och ha mycket ansvar både över projekt, anbudsunderlag och även personal. Det är ditt jobb som projektledare att styra och sätta dina montörer som du har ansvar över i jobb. Det kommer innebära mycket kundrelationsbyggande både av befintliga men även nya kunder.

Din profil

Som projektledare ser vi att du har ett högt driv och ett stort intresse av resultat och projektledning. Du är en strukturerad och ansvarsfylld person. Du ska gilla att leda och driva både folk och projekt framåt för att nå bra resultat. Du kommer även besitta en hög social kompetens då du kommer att förvalta och knyta an nya kontakter och avtal i olika former. Stämmer detta in på dig? Tveka in på att lämna in din ansökan!

Skallkrav:
  • Behärska Svenska och Engelska i tal & skrift
  • Vara relationsbyggande, socialt kompetent och serviceminded
  • Ha intresse för både den tekniska och administrativa biten i ett projekt
  • Erfarenhet inom ventilationsbranschen som projektledare och eller ledande montör
Meriterande:
  • Haft projektledarroller sedan tidigare
  • Inneha OVK behörighet
  • Kunskaper i MagiCad
  • Ha ett stort kontaktnät inom hantverksbranschen i Värmland.
Villkor

Start: Omgående
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Karlstad
Arbetstider: 07.00-16.00

Välkommen med din ansökan redan idag. Vi behandlar våra ansökningar löpande.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juli (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget som söker dig som projektledare är ett välkänt företag som har ett starkt varumärke och som ser till kundernas bästa. Dem grundades som ett stort företag som innefattade flera olika segment, så som ex el och ventilation men har sedan ett par år tillbaka grupperat sig till mindre delar i företaget med specialistkompetens under samma koncern. Dem erbjuder goda arbetsvillkor, mycket frihet under ansvar och har en human och sund personalpolicy

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.