Energikonsult sökes!

Energikonsult sökes!

Har du ett intresse för energi och vill starta din karriär i ett framgångsrikt företag med goda utvecklingsmöjligheter?

Dina arbetsuppgifter

I din roll som energikonsult så kommer dina arbetsuppgifter att vara spännande och varierande. Till en början kommer du få stött av kollegor och utföra enklare uppgifter. Med tiden så kommer du att utvecklas och få mer ansvar. I vissa projekt så kan du få vara uppdragsledare och leda teamet och projektet framåt. Du kommer tillsammans med dina kollegor att få arbeta i spännande uppdrag och kunderna finns inom offentliga sektorn, privata aktörer och inom industrin.
Arbetsuppgifterna kan vara följande;
  • Projektera
  • Ta fram tekniska beskrivningar
  • Utföra beräkningar
  • Dokumention
  • Delta på byggmöten
  • Ha kundkontakt
I vissa projekt kan du få agera uppdragsledare och dina arbetsuppgifter blir då att arbetsleda och driva gruppen samt projektet framåt.

Din profil

För att passa in hos kundföretaget önskar vi att du har följande kunskaper;

Skallkrav:
  • Högskoleingenjör, inriktning Miljö och Energi
  • Cad kunskap från utbildningen eller från gymnasiet
  • Examensarbete inom energisystem, energikartläggning, energiflöden, VVS eller reningsanläggning
Meriterande:
- Tidigare erfarenhet eller arbete inom VVS, värme och energi
Som konsult hos vår kund ser vi att du har ett affärstänk, du är social och gillar att knyta nya kontakter. Du är drivande och vill framåt i projekten. Du har ett affärstänk och gillar att knyta nya kontakter.

Villkor

Start: 1/6 eller 1/9
Ort: Karlstad
Lön: Enligt överrenskommelse
Anställning: Heltid

Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan! Sök idag eller tipsa en vän!
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 juni (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kundföretaget är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. Vi erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus & Industri, Transport & Infrastruktur och Miljö & Energi. Kunden erbjuder internationella nätverk, utvecklingsmöjligheter i projekt och globala utbytesprogram
Mer information om kunden får vi ett eventuellt intervjutillfälle.

Vår kund erbjuder en familjär arbetsplats med fokus på medarbetaren - det finns stora möjligheter att utvecklas och man har kul på jobbet!

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.