Elkraftsingenjörer sökes!

Elkraftsingenjörer sökes!

Vill du vara med i ett ledande företag där du får chansen att arbeta med elkraft i spännande projekt?

Dina arbetsuppgifter

Som elkraftskonsult hos vår kund så kommer du att tillsammans med övriga kollegor få arbeta med flera spännande projekt. Du kommer få vara med i det tidiga skedet i ett projekt och du kommer att få arbeta med olika delar. Huvudsakliga arbetsuppgifterna kommer att innebära att du ska rita i CAD och utföra beräkningar av kablar. Du kommer även vara med och utföra planeringar och utredningar samt att arbeta med högspänning och göra scheman. Du arbetar självtändigt som såväl tillsammans med övriga kollegor beroende på projekt och storlek. De flesta kunderna finns inom industrin, kommun och privata sektorn.

Din profil

För att passa in hos vår kund önskar vi att du uppfyller följande skallkrav:

Skallkrav:
  • Utbildning inom elkraftsteknik eller som elkraftsingenjör.
  • God engelska i tal & skrift
  • Kunna kommunicera på svenska i tal
Meriterande:
  • Körkort B
  • Elektrikerutbildning och genomfört lärlingstimmarna
  • Arbetslivserfarenhet inom entreprenörsbranschen som ex. elektriker eller som servicetekniker.
  • Erfarenhet av febdok från ex.studier
Vi tror att du är en lagspelare som har viljan och drivet att utvecklas!

Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Ort: Karlstad
Lön: enligt överenskommelse
Anställning: Heltid, 8-17
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Elkraft
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är ett av de större företagen i Sverige inom denna bransch. Mer information om företaget ges vid en eventuell intervju.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.