El konstruktör sökes

El konstruktör sökes

Har du ett intresse för teknisk konstruktion? Har du en bakgrund från studier eller yrke inom el? Då är detta rätt tjänst för dig!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som elkonsult kommer du tillsammans med övriga kollegor arbeta med spännande projekt inom industrin och processindustrin. Du kommer inledningsvis få en mentor som stöttar dig i din roll och när du blir mer trygg så får du mer ansvar. Dina arbetsuppgifter kommer till en början att bestå av att lära dig de program och verktyg som finns och att rita enklare konstruktioner. Du får följa med seniora kollegor ut i fält och vara med vid idrifttagning. Elprojektering innefattande konstruktion av elanläggningar inom industrin såsom motorkretsar, styrutrustning, reläskydd, ställverk och kontrollutrustning. I tjänsten ingår också att medverka vid driftsättning, provning och igångkörning vid större projekt, med stöd av en erfaren kollega.
Vår kund samarbetar med kunder i regionen och många projekt utförs inhouse.

Din profil

Du som söker denna tjänst skall besitta följande;

Skallkrav:
  • Minst en gymnasieutbildning inom El, elektro, elkraft, automation eller mekatronik samt är intresserad av elkonstruktion.
  • Förmåga uttrycka dig väl i svenska och engelska i tal och skrift.
  • Kunskap inom Microsoft-office.
Personliga egenskaper:
Vi söker dig med en god samarbetsförmåga och som är strukturerad och noggrann. Du brinner för teknik och har en positiv inställning. Du är social och utåtriktad mot båda kollegor och kunder. Du har en yrkesstolthet och en stor ödmjukhet.

Villkor

Ort: Karlstad
Villkor, heltid 8-17 (med flex)
Lön: Enligt ö.k.
Tillträde: Omgående med hänsyn till din eventuella uppsägningstid.

Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, skicka din ansökan redan idag!
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 nov (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kundföretaget är en internationell koncern inom ett brett område med teknikkonsulttjänster.
Den aktuella avdelningen jobbar främst med projektering, konstruktion och dimensionering av elkraftsystem, ställverk och drivsystem. De erbjuder tjänster som innebär modernisering och effektivisering inom industrin.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.