El konstruktör inom vattenkraft sökes!

El konstruktör inom vattenkraft sökes!

Dina arbetsuppgifter

Som konstruktör hos vår samarbetskund kommer du arbeta i projektform med mycket ansvar. Man är från tidigt skede i processen med och agerar expert och får lämna sin uppfattning om projektets tidsåtgång och process. Sedan får man ta med sig kundens kravspecifikation och börja konstruera ritningsunderlag till montörerna, detta gör man främst i EL-Master och/eller EL-Procad. Man arbetar uteslutande mot vattenkraftsanläggningar. Men vi ser inget krav mot att ha den kompetensen sedan tidigare.

Din profil

Nu ser vi till dig som har en färdig utbildning inom elkonstruktion och som har det genuina teknikintresset tillsammans med viljan att vara med och påverka i prohekten. Du kommer få ett stort ansvar i projektet och vi ser därför att du trivs med ansvaret som det medför.

Skallkrav:
  • Utbildning inom elkonstruktion eller likvärdigt
  • Arbetslivserfarenhet inom branschen
  • Svenska och engelska i tal & skrift
Meriterande:
  • ESA 19
  • ESA Vatten
Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Karlstad
Arbetstider: 07.00-16.00

Välkommen med din ansökan redan idag. Vi behandlar våra ansökningar löpande.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 nov 2020 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget som vi samarbetar med har sedan många år ett gott rykte i konsultbranschen och är specialister inom området vattenkraft. Företaget i stort har olika ben inom flera tekniksektorer så som elkraft, vattenkraft och industri.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.