El-beredare till ledande företag sökes

El-beredare till ledande företag sökes

Vi söker dig som vill arbeta med varierande arbetsuppgifter och gillar att vara "spindeln i nätet"!

Dina arbetsuppgifter

Vår kund söker en el-beredare med placering i Örebro eller Karlstad. Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierade och utmanande. Du tar fram kompletta beredningshandlingar och ansvarar för markavtal, vägval, teknisk lösning, sammanställer materiallistor, arbetskartor och tar fram övriga handlingar som uppdraget kräver. Det förekommer också arbete i fält med planering och att träffa andra parter. Arbetet innebär många kontakter med beställare, leverantörer, myndigheter, markägare och självklart med våra projektledare och montörer

Din profil

För att passa för denna tjänst önskar vi att du har följande:

Skallkrav:
  • Eftergymnasial utbildning inom elingenjör, elkonstruktion, lågspänning eller elkraft.
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Körkort B
Meriterande:
  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Erfarenhet av EBR koder
  • Erfarenhet av beredning
Vi tror att du som söker är affärsmässig, nyfiken och du har en vilja att ständigt förbättras. Som person är du kommunikativ, du har en god förmåga till samspel med andra och ser hellre lösningar än problem. Slutligen söker vi som är teknikintresserad, lojal och som ser den här tjänsten som en rolig utmaning.

Villkor

Arbetstider: Dagtid.
Omfattning: Heltid.
Ort: Karlstad
Start: Enligt överenskommelse men gärna så snart som möjligt.
Urval: Urval kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 juni (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Med rikstäckande organisation och lokala kännedom tar de ansvar och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, - distributörer och - användare.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.