Ekonom sökes för sommarvikariat!

Ekonom sökes för sommarvikariat!

Söker du ett sommarjobb vid sidan av dina studier? Är du dessutom intresserad av ekonomiskt arbete och tycker om att ha många bollar i luften? Då är detta tjänsten för dig. Ansök redan idag eller tipsa en vän!

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten är framför allt en ekonomitjänst men kommer även ha inslag av en del administrativt arbete. Dina främsta arbetsuppgifter som ekonom på vårt kundföretag kommer vara att arbeta mycket med bokföring, attestera löner och administrera fakturor. Du kommer även ha ansvar för företagets mail- och telefonkontakt med kunder.

Din profil

Skallkrav för tjänsten:
  • Påbörjad eller avslutad högskoleutbildning inom ekonomi
  • Förståelse för bokföring
  • God datavana
  • Behärska det svenska språket i tal och skrift
Meriterande:
  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Erfarenhet av affärssystemet Entré
Till den här tjänsten söker vi även dig som är noggrann, ordningsam och ärlig. Vi söker även dig som har ett driv till att lära dig nya saker och utvecklas.

Villkor

Start: Efter överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Karlstad
Arbetstider: 08.00-17.00

Välkommen med din ansökan redan idag. Vi behandlar våra ansökningar löpande.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 6 maj 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vårt kundföretag startade 1986 och riktar sig främst mot industrier. Företaget köper in rör som de sedan levererar och installerar hos sina kunder. De arbetar även en hel del med VVS mot privatpersoner. Vårt kundföretag satsar mycket på internutbildning och företagsutveckling, de ligger även i framkant när det gäller företagsadministration. På kontoret i Karlstad arbetar ca 40 personer.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.