Driven snickare sökes!

Driven snickare sökes!

Är du en person som ser lösningar istället för problem? Känner du dig trygg i sociala sammanhang samt vill bidra till den goda stämningen på arbetsplatsen? Då kan du vara den vi letar efter, sök idag eller tipsa en vän!

Dina arbetsuppgifter

Projekten i denna roll varierar mellan nybyggnationer och ombyggnationer. Första projektet kommer vara i Arvika, detta planeras ta ca 1,5 år. Du kommer utgå ifrån hemmet och åka direkt till bygget. Första tiden kommer du få en generell introduktion för att få koll på läget, sedan kommer du ha din mentor på plats. Arbetsuppgifterna kan bland annat bestå av;
 • Bygga utfackningsväggar
 • Montera fönster
 • Att lägga tak/ fästa färdigmonterade takkasetter
 • Att hantera lyftanordningar
Din profil

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. För att passa in i gruppen och dess jargong riktar vi oss till dig som är driven, lösningsorienterad, social samt kan bjuda på dig själv. Eftersom projekten och dess arbetstider kan variera behöver du som person vara flexibel samt strukturerad i ditt arbete.

Skallkrav:
 • Svenska
 • Körkort
 • Utbildning inom bygg/ett års erfarenhet av yrket
Meriterande:
 • Gymnasial utbildning inom bygg
 • Branschspecifika utbildningar
 • Engelska
 • Säkra lyft, heta arbeten, liftkort (mobila plattformar)
 • Längre arbetserfarenhet
Villkor

Start: Omgående
Lön: 30 526 kr
Ort: Vålberg
Arbetstider: 07.00- 16.00
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 feb 2020 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna kund är verksam inom byggbranschen och är i en kraftigt växande fas. Projekten riktar sig till privatkunder, företagskunder och utför både nyproduktion, till- och ombyggnationer. Mer information om företaget får du på intervjun.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.