Byggingenjör mot broar sökes!

Byggingenjör mot broar sökes!

Vill du få möjligheten att arbeta på ett välkänt företag där utveckling och personal står högt i fokus? Har du en utbildning inom bygg och ser dig själv som social och ambitiös? Perfekt, sök idag eller tipsa en vän!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer tillhöra en grupp i Karlstad som arbetar med underhåll av befintliga broar. Som ny byggingenjör hos denna kund biträder du till en början de mer erfarna kollegorna i såväl små som stora projekteringsuppdrag mot bl.a. Trafikverket, kommuner och entreprenörer. Arbetsuppgifterna till en början innebär att ta fram handlingar för byggande av broar och andra tyngre anläggningskonstruktioner samt bli insatt i konstruktionsarbetet, kunden arbetar främst i AutoCAD men även i Revit och Tekla. Deras huvudsystem där all information finns tillgänglig är BaTMan.

Ju mer du växer i rollen som broprojektör kommer du arbeta med att hjälpa kunder med deras brobestånd, ta fram handlingar för reparationer och ombyggnader och utföra inspektioner ute i fält. Arbetsuppgifterna kan även innebära att utarbeta åtgärdsbeskrivningar, tillståndsbeskrivningar samt objektplanering. Eftersom fältarbete ingår i arbetet kommer du ibland ligga borta på jobb.

Du kommer få en introduktionsutbildning samt en grundläggande broutbildning, för att medverka vid inspektioner krävs ytterligare utbildningar.

Din profil

För att passa som projektör på detta företag söker vi dig som arbetar lika bra självständigt som i grupp. Eftersom du kommer ha en del kundkontakt är det viktigt att du är utåtriktad, kommunikativ och trivs i sociala sammanhang. Vi riktar oss till dig som har ett eget driv och som vill utvecklas i din roll samt har ett genuint intresse för branschen.

Skallkrav:
  • Minst 1 år erfarenhet
  • Högskole- eller civilingenjörsexamen inom byggteknik
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Körkort
Villkor

Start: Höst 2019
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Karlstad
Arbetstider: 8-17
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Civilingenjör, Byggingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 aug 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. De erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus & Industri, Transport & Infrastruktur och Miljö & Energi. Företaget erbjuder allt från utredningar och analyser, mätningar och projektering till planering och ledning av projekt. Vår kund arbetar med de flesta delar av svenskt näringsliv, och är verksamma inom en rad olika branscher och sektorer.

Vår kund erbjuder en familjär arbetsplats med fokus på medarbetaren - det finns stora möjligheter att utvecklas och man har kul på jobbet!

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.