Butikssäljare till bygghandel

Butikssäljare till bygghandel

Nu söker vi en säljare till en välkänd bygghandel med kunden i fokus. Är du social, kundfokuserad och kan arbeta självständigt så kan detta vara en tjänst för dig! Sök idag, vi behandlar ansökningarna löpande!

Dina arbetsuppgifter


Som säljare hos vår samarbetskund kommer du att hjälpa kunderna, som består av privatpersoner och företagskunder med allt från byggmaterial, maskiner och verktyg till heminredning, trädgård med mera! Din roll är bred och arbetsuppgifterna är varierande.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Kassaarbete
  • Ansvara för löpande inventering
  • Beställa och plocka upp varor i butiken
  • Plocka ordrar för leverans ut till kund
  • Ta emot beställningar av privat och företagskunder
Om företaget


Vår samarbetskund är en bygghandelskedja bestående av ca. 80 försäljningsställen över hela landet. Tillsammans med kollegor i Norge och Danmark bildar de Skandinaviens största profilerade bygghandelskedja. Hos vår samarbetskund får kunden hjälp gällande byggprojekt, och kan bolla allt från idéer till materialval med deras utbildade personal som hjälper kunden genom hela projekt. Mer information om företaget ges vid en eventuell intervju.

Din profil


Vi ser att du som söker denna tjänst har ett stort intresse mot byggbranschen och en baskunskap inom byggmaterial. Då du kommer att ha mycket kundkontakter ser vi också att du besitter en god social kompetens och hög serviceförmåga.

Skallkrav:
  • Genuint intresse för byggbranschen
  • Körkort B
  • Svenska i tal och skrift
Meriterande:
  • Tidigare erfarenhet från detaljhandel
  • Tidigare erfarenhet av byggbranschen
Om oss


Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna för tjänsten. I detta uppdraget hjälper vi vår samarbetskund med rekrytering och eventuell anställning sker direkt hos kundföretaget.

Villkor


Ort: Karlstad

Start: 19/7-21

Lön: Enl. överenskommelse
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.framtiden.com/
Sista ansökningsdag 30 maj 2021 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi hyr ut och rekryterar till både stora och små företag inom alla olika områden. Vårt breda utbud av konsulter gör att vi snabbt och enkelt kan hitta rätt konsult till våra uppdrag. Vi kan bland annat hjälpa till inom data, teknik, marknad, IT, ekonomi, inköp, lager, sälj och produktion. Inom dessa områden utför vi både uppdrag med krav på utbildning samt uppdrag där ingen utbildning krävs. Vi finns idag på 6 orter i Sverige.