Back-End utvecklare till konsultbolag!

Back-End utvecklare till konsultbolag!

Brinner du för systemutveckling där kundrelationer står i fokus? Vill du bli en del av ett av Sveriges ledande företag inom webbutveckling? Då ska du söka redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som systemutvecklare, back-end hos vårt kund företag kommer du att sitta och ta fram kundanpassade CMS lösningar till företag för att förenkla deras underhåll av webbsidor, webbshopar, medlemsregister och mycket mer. Till en början kommer man att sitta med i projekt som mer seniora kollegor har tagit in och utefter kundernas önskemål kommer man att skräddarsy en lösning som passar för just deras behov. Företaget är inte nischade mot någon speciell bransch vilket innebär en stor variation i arbetet.
Sedan på sikt kommer man själv att ha sina egna projekt och få mer ansvar.

Din profil

I rollen som systemutvecklare på företaget ser vi till dig som har ett stort intresse inom programmering och utveckling av system och webbsidor. Du som söker ska ha kunskaper inom programmeringsspråken, C#/.Net.
Som person ska du vara noggrann och ambitiös, då det är mycket självständigt arbete. Vi ser också att du är social och tycker om kundkontakt då du på sikt kommer att utföra dina egna behovsanalyser och kundmöten.

Skallkrav:
  • Svenska i tal & skrift
  • Kunskaper i C# / .Net
  • Kunskap i JavaScript (Med fördel i ramverk så som .React /.Vue)
Meriterande:
  • Arbetslivserfarenhet inom Back-End programmering
  • Körkort B
Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Karlstad
Arbetstider: 08.00-17.00

Välkommen med din ansökan redan idag. Vi behandlar våra ansökningar löpande.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid intervjutillfället.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.