ÅF söker Juniorutvecklare inom inbyggda system till Karlstad

ÅF söker Juniorutvecklare inom inbyggda system till Karlstad

Nu har vi möjligheter för dig som vill utveckla mjukvara för realtidsapplikationer. Som juniorutvecklare av realtidsmjukvara erbjuder vi dig en plats i ett team tillsammans med erfarna utvecklare.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker just nu dig med någon form av eftergymnasial utbildning. Du gillar programmering, problemlösning och räds inte att mäta och testa på hårdvara i labbet. Du skall vara genuint intresserad av hårdvarunära programmering i C/C++ i realtidsmiljö. Det är inte ett krav att du skall kunna konstruera ny hårdvara däremot så är det meriterande och viktigt att du gillar att testa mjukvara direkt på hårdvara.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Det är viktigt för oss att du som person är nyfiken och engagerad, då arbetet innebär att du tar egna initiativ och har ett tätt samarbete med dina teamkollegor.

Du talar och skriver flytande svenska och engelska då detta krävs i kontakt med kollegor och kunder.
Skicka in din ansökan redan idag! Gör den enkel och kortfattad. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Villkor

Omfattning: Heltid, tillsvidare

Placeringsort: Karlstad

Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid/examen.

Lön: Enligt gällande kollektivavtal.

Vi behandlar ansökningar löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum passerat. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 juni (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.

På ÅF inom Embedded Systems i Karlstad kommer du till en liten men snabbväxande sektion. Du får en mentor på plats som stöttar dig under första året. Vi lägger stor vikt på att alla som börjar skall få en bra start inom ÅF och att man skall trivas långsiktigt. Du får gärna söka även om du är osäker på att dina kvalifikationer är rätt. Vi ger dig snabb återkoppling om vi tror att vi passar ihop.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.