Är du vår nästa arkitekt?

Är du vår nästa arkitekt?

Är du utbildad arkitekt och vill arbeta med ritning och formgivning? Vill du jobba för ett av nordens största konsultbolag? Då ska du söka tjänsten nu!

Dina arbetsuppgifter

Som arkitekt på detta företaget kommer du att tidigt vara med i processen i att ta fram ritningar och formge olika byggnadsprojekt, främst inom den offentliga sektorn, såsom förskolor, vårdcentraler, gymnasieskolor och diverse kontorslokaler.
Man jobbar väldigt nära byggkonstruktörerna och får vara med i stora delar av processen i att ta fram spännande projekt. Till en början kommer du att få mer avlastande uppgifter i projekten som du har tillsammans med någon av dina seniora kollegor.

Din profil

För att vara rätt person för denna tjänsten ser vi till dig som har ett stort intresse för formgivning, gestaltning och ritande. Du kommer främst att arbeta i program som Revit, InDesign, Sketch-Up och AutoCad så därför ser vi att du behärskar något av dessa program.
Som person ser vi till dig som är lagspelare, brinner för att jobba tillsammans och föra projekten och utvecklingen i gruppen framåt. Du ska också besitta en god socialkompetens och vara ambassadör för kunden.

Skallkrav:
  • Eftergymnasial utbildning inom arkitektur
  • Behärska det svenska och eller engelska språket på en god nivå
  • Socialkompetens, tycka om att arbeta i grupp
Meriterande:
  • Körkort B
  • Arbetslivserfarenhet
Villkor

Start: Omgående, ansökningar behandlas konstant
Lön: Avtalsenlig lön
Ort: Karlstad
Arbetstider: 07:00 - 16:00

Välkommen med din ansökan redan idag. Vi behandlar våra ansökningar löpande.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Arkitekt
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 feb (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget som idag är ett av nordens största konsultbolag erbjuder en mycket spännande tjänst där du som arkitekt får vara delaktig i stora delar av byggprocessen och också får vara med att bidra till ett modernare samhälle. Inom bolaget finns det många divisioner med en enorm bredd och spets i alla möjliga affärsområden, detta bidrar till att man alltid, inom koncernen kan få hjälp att ta fram handlingar på bästa möjliga sätt åt sina kunder och därmed leverera service och kvalité i världsklass.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.