Servicetekniker med OVK-behörighet

Servicetekniker med OVK-behörighet

Fläkt Teknik är en del av Currentum som är en marknadsledande installationskoncern inom VS, sprinkler, ventilation, energi och automation, el och säkerhet. I gruppen ingår över 40 bolag som finns representerade på ett trettiotal orter i Sverige, samt i Finland. Gruppen samägs av entreprenörerna i bolagen och Axcel. Tillsammans utgörs Currentum av cirka 1 300 medarbetare och har en omsättning på 3,5 miljarder kronor.

Om oss
Vi kan frisk luft. Vi vet att ett bra inomhusklimat lönar sig och skapar en bättre arbetsmiljö. Folk mår bättre, tänker klarare och orkar mer när luften är fräsch och rätt tempererad. Sedan 1990 har vi projekterat, installerat och driftsatt anläggningar för luftbehandling. Vi har mycket god erfarenhet av olika entreprenadformer, allt från totalentreprenader till partneringentreprenader och med en stor gemensam kunskapsbank, som kommer projekten väl till pass. Vår serviceavdelning har ett stort antal serviceavtal som sköter om våra kunders fastighetsbestånd. Flera av våra medarbetare har riksbehörighet för OVK eller el- & kylbehörighet. Vi är ca 80 anställda och finns på Örsholmens industriområde i Karlstad. Vi vill vara en personlig partner med snabbt fotarbete, kloka lösningar samt en jordnära attityd. Det är sådana vi är som människor och det är så vi hoppas att ni upplever att det är i kontakten med oss. Vi håller garanterat vad vi lovar och vi sätter vår värdegrund ÄRA (Ärlighet Respekt Ansvar) högst på dagordningen.

Om jobbet

Som servicetekniker med OVK-behörighet hos oss på Fläkt Teknik kommer du att arbeta med olika typer av servicearbeten, såsom OVK-besiktningar, injustering av luftmängder, filterbyten, felsökningar och reparationer inom ventilation. Våra kunder består bland annat av fastighetsbolag, kommunala bolag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Arbetet innehåller även viss del administration i form av protokollskrivning. Du kommer till stor del att arbeta självständigt men du ingår i en arbetsgrupp med två serviceledare, en servicekoordinator och ett tjugotal servicetekniker med olika behörigheter/inriktningar.
Resor kan ingå i tjänsten.

Din profil
Du är servicetekniker med relevant utbildning inom ventilation och du är certifierad OVK. Du är ansvarstagande, självgående och arbetar lösningsfokuserat. I din roll träffar du många olika människor så det är viktigt att du trivs med kundkontakter och att du är serviceinriktad. Som person är du flexibel och kan lätt ställa om utifrån verksamheten och kundernas behov. När du är ute på jobb så företräder du oss på ett ärligt, respektfullt och ansvarsfullt sätt. I rollen krävs även goda kunskaper i svenska och B-körkort.

Anställningen
Tillsvidareanställning som kan inledas med sex månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Vill du få mer information?
Har du frågor om tjänsten kontaktar du Magnus
Forsberg på tfn 0709-443703 mail till magnus.forsberg@flaktteknik.se eller Robin Hjerpe tfn 0709-443716 mail robin.hjerpe@flaktteknik.se

Din ansökan
Senast den 15 januari 2023 vill vi ha din ansökan.
Skicka CV och personligt brev till sandra.sparrenholt@flaktteknik.se

Urval sker löpande, skicka gärna in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Ventilation, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://flaktteknik.se/
Sista ansökningsdag 15 jan 2023 (50 dagar kvar)