Platschef till Fitness24Sevens nya gym i Karlstad

Platschef till Fitness24Sevens nya gym i Karlstad

Nu har du chansen att vara med från första början som platschef på Fitness24Sevens sprillans nya anläggning i Karlstad! Sök idag!

Vill du vara med att öppna Fitness24Sevens nya Plus-anläggning i Karlstad där du får sätta din egna prägel? Är du intresserad av träning och hälsa? Gillar du service och försäljning och vill jobba i en roll med mycket eget ansvar? Har du tidigare erfarenhet av personalansvar och är mogen att axla rollen som platschef? Nu söker vi efter sig som vill ta dig ann rollen som platschef på Fitness24Sevens nya Plus-anläggning i Karlstad som öppnar i augusti. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som platschef på Fitness24Seven i Karlstad får du vara en del av Sveriges mest snabbväxande gymkedja där alla är välkomna. Här får du vara med på en spännande resa mot deras nya Gym 2.0.

I rollen som platschef kommer du att jobba i en varierande roll där du har ett helhetsansvar för en av Fitness24Sevens större gymanläggningar. Detta innebär att du får leda och coacha dina medarbetare till att leverera service på högsta nivå till Fitness24Sevens medlemmar. Här får du dels arbeta med planering för anläggningen samtidigt som du jobbar operativt där du bemöter och hjälper medlemmarna. Då anläggningen öppnar i augusti kommer du att får vara med att utveckla anläggningen från start och se till att den blir så pass lönsam som det är möjligt.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som platschef på anläggningen i Karlstad kommer du att:
  • Ha personalansvar för medarbetarna på anläggningen
  • Leda och coacha medarbetare
  • Bemöta och välkomna medlemmarna för att bygga relation
  • Ha budgetansvar för anläggning
  • Sköta administration
  • Sköta schemaläggning av personal och de personliga tränarna
  • Sätta upp och jobba mot målen för anläggningen
  • Ansvara för inköp
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Under dina arbetspass kommer att jobba tillsammans med flera kollegor som du personalansvar över. Tjänsten är på heltid vilket innebär 40 h/v med arbetstider måndag till torsdag kl.12.15-20.15, fredag kl.12.15-18.15 och varannan lördag kl. 09.15-16.15. Tänkt start är 2 Juli. Du kommer att få gå en introduktionsutbildning vilket ger dig en bra grund för rollen som platschef.

VEM ÄR DU?

Vi söker efter dig som har tidigare erfarenhet av att leda andra människor där du haft personalansvar. För att kunna leda och coacha dina medarbetare ser vi att du är trygg i ditt ledarskap och har en god förmåga att bygga relationer. Du jobbar effektivt organiserat och självständigt då du har ansvar för att gymanläggningen skall fungera. Du har en god förmåga att anpassa dig efter alla typer av människor, både när det gäller dina egna medarbetare, men även för att medlemmarna ska känna sig bekväma och välkomna. Har du tidigare erfarenheter av gruppträning är det meriterande.

Vi ser att du behärskar svenska flytande i tal och skrift och har en god förståelse för engelska i tal och skrift.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Maria Olofsson
Telefon 0704851214
Område Karlstad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Administration, Kontorschef, Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida http://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 5 juli (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.