Montör av fönster, garageportar och solskydd

Montör av fönster, garageportar och solskydd

FasadInvest Sverige AB är ett företag specialiserat på fönster, garageportar och solskydd. Vi har funnits i 12 år och företaget ligger i Karlstad. Våra kunder består av privatpersoner, företag, föreningar samt kommun och landsting.


Vi söker nu en montör av fönster, garageportar och solskydd. Du som söker tycker om att jobba både i team och självständigt, du gillar att ha frihet under ansvar i din vardag. Då arbetet bitvis kan vara fysiskt så är god fysik en fördel. Vi utbildar dig inom våra produkter men det är såklart ett plus om du har erfarenhet inom dessa områden.


Hel- eller deltid.


Tillträde och lön enligt överenskommelse.
Mer info
Kontaktperson Erik Norén
Telefon 054-525333
Email Mejla Erik Norén
Område Karlstad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

FasadInvest grundades 2006 av Erik Norén. Affärsidén är att vi ska vara förstahandsvalet för privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar inom våra produktområden fönster, garageportar, dörrar och solskydd.

Sedan start har vi växt och idag finns vi i Värmland, Uppland, Stockholm och Dalsland där samtliga regioner även kan erbjuda en monterat och klart-tjänst. Under 2010 övergick företagsstrukturen till att bli en franchisekedja med gemensam profil och inköp. Detta sker genom huvudbolaget FasadInvest Sverige AB med huvudkontor i Karlstad där även centrallagret finns.

Vi sköter hela processen från måttagning till installation vilket innebär att antalet mellanhänder minimeras. Detta leder till att vi kan erbjuda konkurrenskraftiga priser till våra kunder samt en god produktkännedom hos våra montörer.

Kvalitet och hållbarhet på våra produkter är av högsta prioritet. Vi har därför valt våra leverantörer med största omsorg.