Truckförare

Truckförare

TRUCKFÖRARE TILL KUND I KARLSTAD
ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta hos en av våra kunder strax utanför Karlstad. Som truckförare spenderar du en stor del av dagen med att köra motviktstruck men andra arbetsuppgifter kan också förekomma. Exempel på övriga arbetsuppgifter:
 
  • Hantera inkommande och utgående leveranser
  • Registrera leveranser i kundens system
PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Då du kommer att jobba tätt tillsammans med andra så ser vi gärna att du är en flexibel person som trivs med att arbeta i lag. Vi lägger stor vikt vid personlighet och vi söker dig som är driven, social och positiv. Arbetet som truckförare kan vara ansträngande och det är ofta högt tempo vilket ställer krav på din fysiska kapacitet. Vidare tror vi att du:
 
  • Har truckkort A1-A4, B1-B3
  • Är tillgänglig omgående
  • Flytande behärskar svenska i tal och skrift
OM TJÄNSTEN
Tjänsten som truckförare är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår kund.

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Ansök genom att registrera dig på Eterni.se och bifoga ditt CV och personliga brev. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Emma Sjödin på via 073-8617256 eller emma.sjodin@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.eterni.se
Sista ansökningsdag 14 dec 2022 (13 dagar kvar)