Svetsare till kund i Karlstad

Svetsare till kund i Karlstad

SVETSARE TILL KUND I KARLSTAD

Arbetsuppgifter

Du kommer i den här tjänsten att arbeta som svetsare hos en av våra kunder i Karlstad. Arbetsmomenten kommer att variera och på sikt finns det möjlighet för dig att bli rekryterad direkt till vår kund och då få anställning där. Viktigt för tjänsten är:
  • Ritningsläsning
  • Svetsning
  • Kvalitetskontroll
PERSONLIGA EGENSKAPER & KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har några års erfarenhet av svetsning, men också dig som har gått svetsutbildning och som vill fortsätta att utvecklas inom yrket. Det viktigaste är att du har ett genuint intresse för svets, du är noggrann och kvalitetsmedveten. Du är ordningsam och ansvarstagande och kan jobba både i grupp som individuellt. Vidare tror vi att du:
  • Har körkort B
  • Talar svenska obehindrat
  • Är tillgänglig omgående
Om tjänsten

Tjänsten som svetsare är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår kund.

Övrig information

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Ansök genom att registrera dig på Eterni.se och bifoga ditt CV och personliga brev. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Adam Fransson Mörk på via 073-8617253 eller adam.f.mork@eterni.se. Varmt välkommen med din ansökan!

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 18 juni 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.