Lagermedarbetare till kund i Karlstad

Lagermedarbetare till kund i Karlstad

LAGERMEDARBETARE TILL KUND I KARLSTAD

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta hos en av våra kunder i Karlstad. Som lagermedarbetare spenderar du en stor del av dagen i en höglyftande plocktruck (B4) men andra sedvanliga arbetsuppgifter förekommer också. Exempel på övriga arbetsuppgifter:
  • Hantera inkommande och utgående leveranser
  • Registrera leveranser systemet
Personliga egenskaper och kvalifikationer

Då du kommer att jobba tätt tillsammans med andra så ser vi gärna att du är en flexibel person som trivs med att arbeta i lag. Vi lägger stor vikt vid personlighet och vi söker dig som är driven, social och positiv. Vidare tror vi att du:
  • Har truckkort A1-A4, B1-B4
  • Flytande behärskar svenska i tal och skrift
Om tjänsten

Tjänsten som truckförare är ett konsultuppdrag på heltid med start i mitten på augusti. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår kund. För rätt person finns goda möjligheter att efter 6 månader få anställning direkt hos vår kund.

Övrig information

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Ansök genom att registrera dig på Eterni.se och bifoga ditt CV och personliga brev. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Adam Fransson Mörk på via adam.f.mork@eterni.se. Varmt välkommen med din ansökan!

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.