HSE-konsult

HSE-konsult

HSE-KONSULT TILL KUND I KARLSTADSOMRÅDET
ARBETSUPPGIFTER
Brinner du för kvalitet och säkerhet och vill arbeta och växa i en miljö med högt tempo och forma framtiden? Då kan den här möjligheten vara något för dig. Vi söker omgående dig som är ingenjör och som har erfarenhet av att utföra den dagliga verksamheten på en HSE-avdelning. Du kommer att rapportera till kvalitetschefen på kundföretaget. Beroende på vilken bakgrund du har så kan arbetsuppgifterna exempelvis handla om att söka, validera och implementera nya inspektionsmetoder och tekniker, eller att genomföra HSE-revisioner, inspektioner och utvärderingar. 

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en kandidatexamen eller högre inom teknik/tillverkning och/eller arbetslivserfarenhet inom relevant område, samt att du har några års relevant arbetslivserfarenhet i en tillverkningsmiljö. Vi ser gärna att du har en stark problemlösnings- och analytisk förmåga, du är självorganiserad, strukturerad och kan prioritera och hålla fokus. Vidare tror vi att du är en motiverad självstartare som främjar lagarbete och samarbete i en tvärfunktionell miljö.
Krav för tjänsten är: 
 
  • Körkort
  • Utmärkt engelska och svenska skriftliga och muntliga färdigheter
  • Tillgänglig omgående
OM TJÄNSTEN
Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid under 3-6 månader med start omgående. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår kund. Även du som vill arbeta som underkonsult till oss är välkommen med din ansökan. 

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Ansök genom att registrera dig på Eterni.se och bifoga ditt CV och personliga brev. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Adam Fransson Mörk på via 073-8617253 eller adam.f.mork@eterni.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.eterni.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)