B- och CE-Chaufför till EA åkeri Karlstad

B- och CE-Chaufför till EA åkeri Karlstad

Vill du utvecklas och växa på ett av Sveriges främsta åkerier?

EA Åkeri utökar distributionsområdet och söker nu både B- och CE-chaufförer som utgår från Karlstad.

Arbetsbeskrivning & Schema

Du blir en viktig del i vår leveranskedja för att vi i egen regi ska få möta våra kunders mottagare på daglig basis och utefter deras behov leverera i tid till rätt kvalitet. Du ska Mån-Fre sköta distributionen som utgår från Karlstad som sträcker sig genom hela Värmland. I vissa fall kommer det här ske med en 3,5 tons kyl- & frysbil och i andra fall med fullt ekipage 36 ton. Tjänsten gäller heltid.

Vem är du som söker till EA?

Du som vill utvecklas och växa tillsammans med
EA i den resa vi befinner oss i. Du är positiv, kommunikativ, plikttrogen, lojal, stresstålig och lösningsorienterad. Viktigt att du ser lösningar och möjligheter när det uppstår eventuella utmaningar. Det krävs att du är en självgående person och att du håller en hög servicenivå och att du har en god arbetsmoral.

Vad kan vi erbjuda dig?

Som anställd hos oss på EA Åkeri blir du en del av ett härligt gäng med fokus på nöjda kunder och teamkänsla där vi inte lämnar något åt slumpen. EA är sedan hösten 2021 en del av Tempcon Group som har tillgång till 650 ekipage och över 1500 anställda. Friskvårdsbidrag, möjlighet till rikskort samt lön enligt svenskt kollektivavtal är en självklarhet för oss.

Intervjuer sker löpande och tillträde sker snarast enligt överenskommelse, så vänta inte med just din ansökan. Är du en erfaren chaufför kommer vi erbjuda en tillsvidareanställning direkt

För mer info om tjänsten kontakta Emil Winberg på tel 072-163
71 94 eller e-post emil.winberg@eaakeri.se.
Mer info
Kontaktperson Stefan Ohlmander
Telefon 051113460
Område Karlstad
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://eaakeri.se/
Sista ansökningsdag 15 sept 2022 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

EA Åkeri AB är ett familjeföretag i tredje generationen. EA har i över 60 år jobbat med transporter och har idag rikstäckande leveranser av kylt och fryst livsmedel. Letar du efter en kyl- och frystransportör som jobbar nära kunderna med större volymer, med hög servicegrad och som kontinuerligt försöker förbättra sig, då ska du kontakta oss på EA.