Ventilationsmontörer till ABH-Gruppen

Ventilationsmontörer till ABH-Gruppen

Vi söker just nu duktiga och erfarna ventilationsmontörer till både Torsby & Karlstad.

Vårt primära arbetsområde är Värmland med omnejd

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av olika typer av ventilationsmontage. Du skall kunna arbeta självständigt och i grupp.
Mer info
Kontaktperson Henrik Hjälmerhag
Email Mejla Henrik Hjälmerhag
Område Karlstad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Ventilation
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://abhgruppen.se/
Sista ansökningsdag 27 okt 2020 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kort
om ABH-gruppen


Gruppen
består av Energi & fastighet AB, Movent AB samt sotning & Ventilation AB

Energi & Fastighet är ett entreprenadföretag verksamt inom ventilation, el, styr- & regler startat 1997. Med lokaler på Kulinggatan har vi egen välutrustad plåtverkstad för tillverkning och en omfattande administrativ kapacitet ihop med syskonbolagen.

Movent
AB är ett entreprenadföretag med inriktning på luftbehandlingsinstallationer inom nybyggnads- och rotsektorn såsom bostäder, kontor, industri och kommersiella fastigheter

Sotning & Ventilation delar huvudkontor med energi & fastighet men har också lokalkontor i Åmål. Verksamheten har två ben där det ena är sotning, kontroll och konsultbesiktningar av eldstäder, rökkanaler, storkök och imkanaler och det andra är rensning, injustering, service och besiktning av ventilationssystem.

Ansökningar hanteras löpande och start är enligt överenskommelse. Tjänsternas omfattning är heltid med placering i Karlstad eller Torsby. Kontaktperson för rekryteringen är Henrik Hjälmerhag.

Låter det som något för dig så skickar du ditt CV och personliga brev till oss genom att trycka på knappen "Ansök nu" här nedanför.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.